Koulupoikien havainnot Doverin demonista
          

9.10.2019

Koulupoikien havainnot Doverin demonista



Dover Demon

Doverin demoni on olento, josta on tehty lukuisia havaintoja Doverin kaupungissa, Massachusettsissa 21. huhtikuuta ja 22. huhtikuuta 1977 välisenä aikana.

Havainnot


17-vuotias William Bartlett väitti, että ajaessaan 21. huhtikuuta 1977 hän näki olennon jolla oli suuret silmät hehkuvat silmät. Hän näki olennon rikkoutuneen kiviseinän päällä Farvin kadulla Doverissa, Massachusettsissa. 15-vuotias John Baxter kertoi näkevänsä samanlaisen olennon Miller Hill Roadilla samana iltana. Toinen 15-vuotias Abby Brabham väitti nähneensä olennon seuraavana yönä Springdale Avenuella.

Teini-ikäiset piirsivät luonnoksia olennosta jonka olivat nähneet. Bartlett kirjoitti luonnokseensa "Minä, Bill Bartlett, vannon Raamatun nimeen, että näin tämän olennon." Bostonin maapallon mukaan havaintojen sijainnit, jotka on piirretty kartalle, olivat suorassa yli 2 mailin päässä toisistaan.

Jotkut ehdottivat, että olento on saattanut olla varsa tai hirvenvasikka. Poliisi kertoi Associated Press -sivustolle, että teini-ikäisten ilmoittamat olennot "olivat luultavasti muuta kuin koululoman huijaus".


Alkuperäinen luonnos - William Bartlett


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39