Tietoa
          

Tietoa
Mitä aiheita sivusto käsittelee?


Sivusto käsittelee nimensä mukaisesti yliluonnollisia tapahtumia, mysteerejä ja arvoituksia ympäri maailman. Artikkeleita on siis luvassa laidasta laitaan, mm. salaliittoteorioita, kryptozoologiaa sekä paranormaaleja ilmiöitä.

Sivuston tarkoitus


Sivuston tarkoituksena on herättää keskustelua sekä viihdyttämään lukijoita. Ylläpito ei usko kaikkea julkaisemaansa, vaan tykkää lukea itsekin kaikista erilaisista mysteereistä. Jotkin artikkelit käsittelevät historiaa, joten historiasta kiinnostuneet voi saada enemmän sivustosta irti ja oppia uutta.

Erotuslausuma (Disclaimer)


Kaikki oikeudet sivustoon pidätetään. Me emme takaa sivustolla olevan materiaalin todenperäisyyttä. Voimme tehdä muutoksia sivustoon milloin tahansa ja ilman ilmoitusta. Materiaali sivustolla saattaa olla vanhaa, emmekä lupaa pitää kaikkia tietoja sivustolla ajan tasalla. Sivustolla oleva materiaali on tarjolla ilman minkäänlaisia vakuuksia tai takuita.

Lukijoiden henkilökohtaiset kokemukset sivustolle


Otamme vastaan mielenkiinnolla myös käyttäjien kokemuksia tai kuultuja kaupunkitarinoita yms. Jos haluat jakaa oman henkilökohtaisen kokemuksesi julkaistavaksi myös muille käyttäjillemme, kirjoitathan sen mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja lähetät yhteydenottolomakkeen kautta. Mikäli kirjoittamasi teksti on liian pitkä, voit lähettää sen suoraan sähköpostitse. Henkilöiden oikeita nimiä emme julkaise.

Sosiaalinen media


Facebook
Twitter

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39