Se on nyt todistettu - kuu vaikuttaa sinuun maagisesti
          

20.8.2021

Se on nyt todistettu - kuu vaikuttaa sinuun maagisestitäysikuu tähtikartasto pohjoiselta pallonpuoliskolta katsottuna

Lähde: Pixabay.com

Kuun takaa löytyy piilotettu puolemme; se ohjaa alitajuntaamme. Kuun ansiosta tunnemme, haluamme ja toivomme. Se kätkee sisäänsä muistomme. Kuun avulla tunnistamme miten koemme kyseiset muistot ja niistä syntyvät tunteet. 


Milloin on täysikuu?


Kuu käy läpi eri vaiheita noin 30 päivän aikana. Yksi näistä vaiheista on kuu, joka tuo mukanaan energisyyttä. Tämä onkin kuulle hieman erilainen ominaisuus, sillä olemme tottuneet mieltämään kuun seesteisenä ja mystisenä rauhan planeettana. Kuitenkin täydenkuun aikaan ihminen on virkeimmillään ja energiatasot korkeimmillaan: sen tuoma energisyys kannattaa ainoastaan käyttää hyödyksi.

Kuun vaikutukset ihmiselle ovat siis tieteellisesti todistettu, mutta päättyvätkö sen vaikutukset ainoastaan tähän? 

Kuu kiertää maapallon noin 30 päivässä, jonka aikana se pysähtyy jokaiseen tähtikartaston tähtimerkkiin noin 2,5 päiväksi. Nämä astrologiset merkit määrittävät jokaiselle kuukauden päivälle oman teemansa, kyseisen merkin ominaisuuden mukaan. Kuukalenteri on kansanperinteen mukaan ollut apuna siihen, miten elimistöä juuri kyseisenä päivänä on hyvä ollut hoitaa tai miten eri työt ovat kannattanut järjestellä.

AstralTVtäydenkuun maagisuudesta kertova artikkeli auttaa sinua tunnistamaan sen vaikutukset.


Tähtikartaston merkit

Jotta voisimme ymmärtää täydenkuun vaikutuksen meihin maagisesti, on hyvä tietää mitä tähtikartaston merkit ovat. Jokainen näistä 12:sta merkistä pitää itsessään tietyn ominaisuuden. Moni mieltää nämä omaksi horoskooppimerkikseen, mutta kuukalenterissa nämä merkit luovat täydenkuun ajalle oman merkityksensä.

Jokaisen kuukauden kuusykli päättyy täydenkuun aikaan. Se on kansanperinteiden mukaan ollut juhlan aikaa. Ei syyttä, sillä silloin energiatasot ovat korkeimmillaan. Kuu käy vuoden aikana läpi jokaisen tähtikartaston 12:n merkin. Nämä merkit luovat jokaiselle täydelle kuulle oman teemansa.

Esimerkiksi Oinaan kuu tuo mukanaan päättäväisyyttä sekä muutoksia. Tämä on hyvää aikaa manifestoida ja tehdä mielikuvaharjoituksia siitä mitä toivoisit elämääsi. Kuu voi myös rauhoittaa, sillä kun se osuu vesimerkkiin, esimerkiksi ravun merkissä, teemoina ovat tietoisuus ja tunteet.

Vaikuttaako se meihin maagisesti


Täydenkuun aika hellii meitä voimaannuttavalla energiallaan noin 2-3 päivän ajan kuusta. Sillä on jo todistetusti vaikutuksia ihmiselimistöön, mutta tiesitkö, että kuu vaikuttaa meihin myös maagisesti. Nykypäivän rytmit eivät välttämättä anna meille mahdollisuutta toimia kuun vaiheiden mukaan, mutta ensi täydenkuun aikaan kannattaa huomioida näitä muutoksia:

  • Pidä huolta kehostasi: tuo tullessaan uutta energiaa, jolloin manifestointi kannattaa jättää toiseen aikaan kuusta. Energiat ovat tänä aikana liian voimakkaat, sillä kuu on jo itsessään manifesti. Aineet imeytyvät hyvin, sillä nestekierto on korkeimmillaan.

  • Hedelmällisyys lisääntyy: Täydenkuun on todistettu vähentävän melatoniinin eritystä, joka stimuloi naisen ovulaation kehittymistä.

  • Intohimon huumaa: vaikuttaa nestekiertoihin valtameristä ihmiselimistöön (olemmehan 70% vettä). Sen myötä vetovoima lisääntyy, joka voi vaikuttaa aivotoimintoihin kiihottavasti - ihmiset ovat ulospäinsuuntautuneempia ja kiinnostuneempia toisistaan.

  • Vältä äkkinäisiä päätöksiä: Tunteet voivat käydä kuumana, kun on kuu. Käytä tämä energian aika meditoidaksesi, sillä tunteet saattavat mennä vuoristorataa eikä rationaalisia päätöksiä ole helppo tehdä. 

Täydenkuun aika luo energiaa ja saa asioita tehdyksi. Ota avuksesi ja ota omaksesi sen tuoma maaginen voima. Tulkitsijat voivat auttaa sinua ymmärtämään täydenkuun vaikutuksia juuri sinun tilanteessasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39