Brasilian oma Roswell
          

26.5.2020

Brasilian oma Roswell




Mistä on kyse?


Brasiliasta on vuotanut useita UFO-videoita, joilla on tuhansia silminnäkijöitä. Samaan aikaan Twitter, Youtube ja mm. Reddit on ollut täynnä paikallisten ja muiden ihmisten kommentteja sekä videoita aiheesta.

Brasilia on ollut kauan UFO-ilmiöiden ja avaruusystävien hot-spotti.

Valitettavasti sensuuri on ollut kovaa ja videoita sekä kommentteja on poisteltu niin Redditistä, Youtubesta kuin Twitteristäkin.

Entisaikoina sensuuri on ollut helpompaa, kun yksittäisen videon poistaminen on toiminut nopeasti, eikä se ole aiheuttanut isompaa hämminkiä. Täten tieto on pysynyt paremmin salassa. Nykyaikana somet ovat hyvin aktiivisia ja tapauksessa on ollut niin paljon silminnäkijöitä, että sen salailu on ollut lähes mahdotonta. Ihmiset ovat jakaneet aktiivisesti tietoa sekä videoita, vaikka osa onkin poistunut, niin lisää on tullut ja videoita uudelleenladattu.

Mitä videoilla näkyy?

Monet uutissivustot kuten Iltalehti ja VICE ovat käsitelleet aihetta. Kuitenkin harmittavan pintapuolisesti, VICE:n artikkeli mm. vaikuttaa siltä kuin se olisi osana salailua, se on aikalailla laimea ja tapauksesta on vain kaksi huonoa klippiä. Parhaat materiaalit, sekä armeijan toiminta on jätetty kokonaan artikkelista pois.

Unohtakaamme VICE ja Iltalehti sekä muut...

Brasialiassa kuvatuilla videoilla näkyy usean valopallon laivue joka tekee mm. ympyrämuodostelman, kolmion muotoon järjestyviä valoja, yksittäisiä valopalloja (samalla kuulemme kun taustalla puhuvat ihmiset näkevät lisää kameran kuvatessa vain tiettyjä kohteita).

Tämän lisäksi yhdellä videoista on kohde heijastavasta, hopeisesta, lautasmaisesta objektista.

Kiinnostavin ja silti jostain syystä valtamedian vähiten käsitelty video, on video, jossa armeija tulittaa metsässä/lähellä metsää. Video liittyy valoilmiöihin sekä alas ammuttuun alukseen, mutta siitä lisää kohta. Mitä on oikeasti tapahtunut? - Kuvaus tapahtumista ja silminnäkijöiden lausuntoja

Emme voi varmistaa sitä, että liittyvätkö kaikki videot valoilmiöistä samaan tapaukseen, vai onko kyseessä useampi eri tapaus. Äänianalyysimme perusteella voimme kuitenkin kertoa, että ne on kuvattu Brasiliassa.

Videoilla näkyy useita huimasti lentäviä valopalloja. Osa kohteista tekee "Plejadilaisen flareskämmin", joka on tietynlainen nootti armeijan valheellisille "flareselityksille", joilla koitettiin salailla mm. Phoenixin ufotapausta.

"Plejadilaisessa flareskämmissä" näemme valoja, joiden perässä tulee valojana. Kohteet tippuvat suoraan alaspäin kuin flaret... kunnes pysähtyvät paikalleen taivaalle, alkavat liikkumaan vasemmalle ja oikealle ja kiertelemään sinne tänne. Tähän flaret eivät pysty.

Tämän videon lisäksi silminnäkijät kertovat miten tehdasalueelle, muurien läpi on lentänyt alus, joka ilmeisesti näkyy yhdellä videoista hopeamaisena kiekkona.

Ainakin neljä armeijan helikopteria on seurannut kohdetta. Tämän lisäksi armeijan läsnäolo on ollut muutenkin vahvaa, alueella on kuvattu myös yksi iso henkilöiden/tavarankuljetuslentokone.

Myöhemmin päivällä ilmeisesti armeija on ampunut yhden aluksista alas ja tämän jälkeen aloittanut tulituksen maassa olevaan kohteeseen. Kauempaa ampumista kuvanneet henkilöt puhuvat kuultujen laukausten jälkeen avaruuskansalaisesta ja miettivät sen vointia.

- E.T. kuoli, ääni sanoo
- Hänet on saatu kiinni elävänä tai kuolleena, naisen ääni sanoo
- V*ttu, miehen ääni kuuluu taustalta
- He tappoivat ET:n, toinen mies sanoo videolla

Ufotutkija Rio De Janeirosta varmistaa alas tulleen objektin.

- En sanoisi, että lentävä lautanen, mutta jotain törmäsi tälle alueelle
- Tämä tehdasalue kuuluu armeijalle, on armeijan edun mukaista tiedottaa meitä tilanteesta ja välttää näitä huhuja
- Keräämme vielä tietoa, mutta puhuimme silminnäkijälle, joka näki jotain kiertelemässä taivaalla, alueen yläpuolella, helikoptereiden seuratessa sitä
- Objekti lensi alas tälle alueelle, jossa juuri nyt olemme
- Tällä alueella on speciaaleja piirteitä, koska täällä on vuoria ja kokemuksemme mukaan näillä alueilla kohdataan paljon ufo-ilmiöitä

Armeijalta vuotaneessa audiossa kuullaan miten armeijan henkilöt käyvät keskenään keskustelua alhaalla olevasta objektista. Audio on tiettävästi Brasiliasta, Magesta, ufo-operaatiosta.

- 64, olemme saapuneet asemalle ja (...) on varmistanut, että objektia ammuttiin amerikkalisilla ammuksilla. Varmista se! Kohde on alhaalla, loppu.
- 65 on asemissa, tarvitsemme kolme tai neljä tänne, täällä on paljon asioita
- (...) loppu, 63 (63:n audiosta on vaikea saada selvää)
- Varmistettu, 63! Katso 63, katso tätä! Varmista vaatetus, kenelläkään ei ole oikeanlaista (suoja)vaatetusta saadakseen tuon jutun. 63 tuo juttu näyttää oudolta.
- En todellakaan koske tuohon p*skaan, 62.
- Varo kieltäsi, BR kuuntelee.
- 610 (tai vastaava) on eliminoinut dronen täällä.
- Ok, loppu. Katsomme mitä me voimme tehdä, meidän pitää naamioida/peittää se (...) Se on ihan mytyssä, mutta siellä on ruumiita sisällä, en ole koskaan nähnyt tällaista! Nämä eivät ole ihmisiä!
- Anteeksi, 62. Älä lähesty ilman oikeanlaisia (suoja)vaatteita. Kanna jos voit, vie se patiolle (...), loppu.
- Kerää kaikki puhelimet, varmista! Älä annan kenenkään nauhoittaa tätä, varmistatko, 62?
- Varmistettu. Amerikkalaiset (+ Alcantara?) tulee paikalle ja poistaa objektin, varmista? Modifioidaan/mennään protokollien mukaan.

Loppusanat ja videot

Armeija on ollut tapauksesta toistaiseksi hyvin hiljaa ja väittänyt, että ei ole edes saanut mitään ilmoituksia valoilmiöistä. Armeijan intressit tietäen voi olla, että mitään tietoa tapauksesta heiltä ei tule, enintään disinformaatiota. Silminnäkijöiden videot ja lausunnot, yhdistettynä armeijalta itseltään vuodettuun audiomateriaaliin ovat vavisuttavia.

Tässä on nyt kyseessä selvästi Brasilian oma Roswelli.




Videoita Brasiliasta:



Lähde:
Suomen Galaktinen Liitto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39