Atlantiksen arkistot mahdollisesti löytyneet?
          

6.5.2020

Atlantiksen arkistot mahdollisesti löytyneet?




Pyramidiasiantuntija tri. Carmen Boulter käy läpi hänen hämmästyttäviä uusia löytöjä muinaisilta paikoilta käyttäen satelliittiskannaustekniikkaa. Viitteitä on siitä, että Atlantiksen aikainen arkisto on löytynyt, mutta aiheesta on täydellinen arkeologinen pimento!

Tunnettu 1900-luvun alun meedio Edgar Cayce, joka tunnettiin ”Nukkuvana profeettana”, ennusti että todisteet Atlantiksesta ja sen kehittyneestä teknologiasta tulisivat joku päivä löytymään Gizan pyramidien alta, salaisesta kulkukäytävästä Sfinksin oikean tassun alta.

Egyptologia tottakai parjaa koko ideaa ”Kadonneesta sivilisaatiosta”, puhumattakaan siitä, että siellä olisi kehittynyttä teknologiaa. Huolissaan muinaisen Egyptin narratiivin käsissä pysymisestä tutkimuksia koitetaan suorittaa nyt Caycen narratiivia vastaan, ja Egyptin antiikkiministeri Zahi Hawass (nyt eläkkeellä) on jopa estänyt ja häirinnyt tutkimuksia niin kutsutussa ”arkeologisessa pimennossa”.

Tämä haastattelu tarkastelee kahden johtavan egyptologin tarinaa, joiden varhaiset kaivaukset saivat tukea Edgar Cayce -säätiön tutkimusrahastolta (Edgar Cayce Foundation’s Association for Research and Enlightenment, ARE). Eräs heistä oli aiemmin kirjoittanut kirjan Caycen ennustuksista, kuvaten sitä miten muinainen Egypti perustettiin Atlantikselta selvinneiden voimin.

Etsivätkö nämä arkeologit salaa Muinaista Arkistohallia, käyttäen hyväksi Caycen ennustuksia, samalla kun he julkisesti sanoutuivat irti entisestä sponsoristaan pysyäkseen virallisen egyptologian totuuden rajoissa?

Kuningatar Nefertiti ja Faarao Akhenaten


Tarina Akhenaten-faaraosta ja hänen vaimostaan Nefertitistä on egyptologien mielestä esitys siitä, että Amunin papisto oli rohkea pilkatessaan harhaoppista monoteistista ”hullua kuningasta”, sanoo Boulter. Hänen mukaansa todellinen tarina on paljon kiinnostavampi ja se liittyy Akhenatenin esoteeriseen tietoon muinaisen Egyptin perustamisesta.

Miksi papisto yritti riistää Akhenatenilta ja Nefertitiltä paikkansa historiassa? Oliko Nefertiti kykeneväinen pakenemaan, salaamaan muinaisen tiedon Egyptin atlantislaisesta menneisyydestä ja Maan ulkopuolisesta alkuperästä omaan hautaansa?

Ratkaiseeko Boulterin viimeisimmät arkeologiset löydökset tämän muinaisen mysteerin lopullisesti? Tässä on Dark Journalist Daniel Liszt ja tri. Carmen Boulter – tätä episodia et halua missata!




Lähde:
Eksopolitiikka.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39