Omituinen monumentti - Georgian kivipaasien mysteeri
          

2.2.2020

Omituinen monumentti - Georgian kivipaasien mysteeri



Georgia Guidestones

Georgia Guidestones on vuonna 1980 paljastettu, tuntemattomien tekijöiden ja rahoittajien pystyttämä iso graniittimonumentti Yhdysvalloissa Georgian osavaltion Elbertin piirikunnassa. Monumenttiin on kirjoitettu opastava viesti kahdeksalla nykykielellä. Lyhyempi viesti on kirjoitettu rakennelman yläosaan neljällä muinaisella kielellä. Nämä kielet ovat babylonia, klassinen kreikka, sanskriitti ja egyptiläiset hieroglyfit.

Rakennelmaa on joskus kutsuttu Amerikan Stonehengeksi. Se on 5,87 metriä korkea ja rakennettu kuudesta graniitinkappaleesta, jotka painavat yhteensä yli 110 tonnia. Pylväsmäinen osa seisoo keskellä, neljä tekstiä sisältävää pystylaattaa ovat sen ympärillä ja ylin kivilaatta lepää vaakasuorassa asennossa näiden viiden kivilaatan päällä. Pystylaatat on järjestetty astronomisesti. Maassa jonkin matkan päässä rakennelmasta länteen on erillinen kivilaatta, jossa kerrotaan hieman rakennelman historiasta ja tarkoituksesta.

Kymmenen ”käskyä” kivissä on kaiverrettu antamaan ohjeistus yhteiskunnan jälleenrakentamiseksi ydintuhon tai vastaavan maailmanlopun tapahtuman jälkeen.

Ohjeistus ihmiskunnalle


  • 1. Älkää antako maapallon väkiluvun kasvaa yli 500 miljoonan, ja pitäkää se jatkuvassa tasapainossa luonnon kanssa.
  • 2. Opastakaa lisääntymään viisaasti, vaalien laatua ja moninaisuutta.
  • 3. Yhdistäkää ihmiskunta elävällä uudella kielellä.
  • 4. Olkaa suvaitsevaisia tunteiden, uskomusten, perinteiden jne. suhteen.
  • 5. Suojelkaa ihmisiä ja kansakuntia oikeudenmukaisilla laeilla ja oikeudenmukaisin tuomioistuimin.
  • 6. Sallikaa jokaisen kansan päättää itse omista sisäisistä asioistaan ja ratkaiskaa ulkoiset kiistat kansainvälisessä tuomioistuimessa.
  • 7. Välttäkää pikkumaisia lakeja ja hyödyttömiä virkamiehiä.
  • 8. Etsikää tasapaino yksilöllisten oikeuksien ja yhteisöllisen vastuun välille.
  • 9. Arvostakaa totuutta, kauneutta ja rakkautta; etsikää harmoniaa äärettömyyden kanssa.
  • 10. Älkää olko syöpä maan päällä - jättäkää tilaa luonnolle.


Vuoden 2014 päivitys


Joku on virallisesti päivittänyt sitä kaiverretulla kuutiolla jossa lukee vuosi 2014 ja ’uudet kymmenen käskyä’ englannin/espanjankielisen kivilaatan päälle juuri populaationvähennyksen sisältävän ennustuksen päälle.

Huomio 1. The Age of Reason; Being an Investigation of True and Fabulous Theology on Thomas Painen kirjoittama. Kirja kyseenalaistaa järjestäytyneen uskonnon ja Raamatun, kristinuskon keskeisen kirjan, legitimiteetin. Kirja on julkaistu kolmessa osassa vuosina 1794, 1795 ja 1807.

Huomio 2. R.C. Christian on pseudonyymi Georgian kivipaasien pystyttäjälle. Monet uskovat, että R.C. Christian pyöritti peitetarinaa, ja että hänen nimensä liittää ”lojaalien amerikkalaisten” ryhmän ruusuristiläisiin, mutta Christianin ja hänen anonyymin ryhmänsä todellinen identiteetti on edelleen hämärän peitossa.

Nimimerkki Dahboo777 kirjoittaa:

”R.C. Christian ei maininnut Thomas Painen kirjaa turhaan. Uskon sen olevan tärkeä vihje.

Jokainen kirjan kappale nykyään kirjakaupoissa sisältää kaksi osaa, mutta suurin osa ihmisistä ei tiedä että kirja sisältää kolmannen osan joka on aina jätetty pois. Minulla on kolmas osa itselläni.

The Age of Reasonin kolmas osa on nimeltään ”Origin of Freemasonry” (Vapaamuurariuden alkuperä) joka mielestäni kertoo että kivipaasien ja Thomas Painen välillä oleva linkki ei ole vain sattumaa vaan itseasiassa kertoo siitä että Paine ja muut Amerikan perustajat olivat deistejä eikä kristittyjä.”

Huomio 3. Deisti uskoo että Jumala on olemassa ja loi maailman, mutta että hän ei puutu omaan luomukseensa. Deistit kiistävät kolmiyhteisen Jumalan, Raamatun inspiraation, Kristuksen jumalallisuuden, ihmeet ja minkä tahansa muun yliluonnollisen väliintulon tai pelastumisen.

Vastaus kiviin hakattuun (sisältäen vuoden 2014 osuuden) ennustukseen löytyy ”The Age of Reasonin” kolmannesta osasta?




Lähde:
Wikipedia
Eksopolitiikka.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39