Milton William Cooper ja salaiset sopimukset avaruusolentojen kanssa
          

17.9.2019

Milton William Cooper ja salaiset sopimukset avaruusolentojen kanssa



Milton William Cooper

Milton William Cooper oli jäsen tiedusteluryhmässä Tyynen valtameren laivastossa.

Heinäkuun 2. päivä 1989 Las Vegasissa, Nevadassa, hän paljasta HUIPPUsalaista informaatiota koskien valtion salaista virastoa MJ-12:a eli MAJIC 12.

Hän sanoi, että lähde näille tiedoille oli ONI:n (Office of Naval Intelligence, laivaston tiedustelupalvelu) vastatiedusteluoperaatio MJ-12:a vastaan, jotta laivasto saisi tietää totuuden. Tuntuu siltä kuin tuohon aikaan laivasto ei olisi ollut kauhean tyytyväinen siihen, että he eivät olleet osana ”todellista toimintaa”, joten he päättivät ottaa ohjat omiin käsiinsä saadakseen uutta teknologiaa käyttäen avaruusolentoja, joita valtio piti vankeinaan, sekä myös menemällä mukaan joihinkin näistä salaisista projekteista.

Minä, Milton William Cooper, juhlallisesti vannon, että tämä tiedosto on tosi ja oikea, parhaan tietoni mukaan. Vannon, että näin tämän tiedon vuonna 1972 toimittaessani pursimiehen virkaa osana tiedustelutiimiä USA:n Tyynen valtameren laivastossa. Vannon, että kävin läpi hypnoottisen regression saadakseni tämän tiedon niin tarkaksi kuin mahdollista.

Historia tuomitkoon minut ja tämän tiedon eikä minulla ole pelkoa tuosta tuomiosta. Vannon että tämä informaatio on totta ja oikein parhaan tietoni mukaan.



Tässä on lista avainsanoista, jotka hän antoi, jossa on mukana huippusalaista CIA:ta, NSA:ta, MJ-12:a, USA:n presidenttejä, eläviä avaruusolentoja, UFOja ja massatuhoaseita koskettavaa tietoa:

- GRUDGE – Sisältää 16 kirjaa dokumentoitua informaatiota, joka on kerätty USA:n UFO-tutkimuksen ja tunnistettujen avaruusolentojen alusten (identified alien craft, IAC) tutkimusten alkuvaiheilta. Tätä projektia CIA rahoitti salaisesti ja myymällä huumeita. Projekti GRUDGEn tarkoitus oli kerätä tieteellistä, teknologista, lääketieteellistä ja tiedustelutietoa UFOista ja IAC:sta, niiden havainnoista ja kohtaamisista avaruuden elämänmuotojen kanssa. Tätä järjestelmällisesti kerättyä tietoa on käytetty USA:n avaruusohjelman edistämisessä.

- MJ-12 on salainen kontrolliryhmä. Presidentti Eisenhower valtuutti salaisen yhteisön nimeltä Jason-ryhmä siivilöimään kaikki faktat, todisteet, teknologian, valheet ja huijauksen löytääkseen todelliset vastaukset avaruusolentokysymykseen. Ryhmä koostui 32:sta kaikkein nimekkäimmästä miehestä maassa vuonna 1972, ja huipulla olevat 12 jäsentä olivat MJ-12. MAJIC 12:lla on täysi kontrolli kaikesta, heitä nimitetään koodinimillä J-1, J-2, J-3... Jason-ryhmässä.

- MJ-12 salamurhasi presidentti Kennedyn kun hän tiedotti heitä, että hän aikoo kertoa kansalle kaikki faktat koskien avaruusolentojen läsnäoloa. Salaisen palvelun agentti tappoi hänet ajaessaan autoa ja se näkyy selvästi filmillä, joka on vedetty pois julkisuudesta. Salainen tapaaminen MJ-12:n kesken pidettiin Marylandissa. Tapaamista kuvailtiin niin, että sinne pääsi ainoastaan ilmateitse. Siellä oli omat vapaa-ajan viettopaikat ja muut tilat MJ-12:lle sekä Jason-ryhmälle. Sen koodinimi oli “The Country Club”

- AQUARIUS – oli projekti joka kasasi avaruusolentojen läsnäolon historiikkia sekä kuvauksia heidän interaktiostaan Homo sapiensin kanssa viimeisen 25 tuhannen vuoden ajalta, mikä huipentui Baskimaan kansaan, joka eli Ranskan ja Espanjan välisellä vuorialueella, sekä syyrialaisiin.

- POUNCE – on projekti joka perustettiin keräämään kaikki uponneet ja törmänneet avaruusolentojen alukset, sekä ruumiit niistä.

- REDLIGHT – on projekti jolla testilennetään haltuun saatuja avaruusolentojen aluksia. Sitä pyöritetään Area 51:n alueella Nevadassa. Se käynnistettiin kun avaruusolennot antoivat meille aluksen ja auttoivat lentämään sitä. Alkuperäinen projekti oli jossain määrin onnistunut, sillä haltuun saadulla aluksella lennettiin, mutta se räjähti ilmassa ja pilotit kuolivat. Projekti jäädytettiin tuohon aikaan kunnes avaruusolennot suostuivat auttamaan meitä.

- LUNA – on Kuun pimeällä puolella oleva avaruusolentojen tukikohta. Sen näki ja kuvasi Apollon astronautit. Tukikohta, kaivosoperaatio suurilla koneilla ja suuri avaruusolentojen alus kuvattiin havaintoraporteissa. Siellä on avaruusolentojen emoalus.

- EXCALIBUR – on ase jolla tuhotaan avaruusolentojen maanalaisia tukikohtia. Se on ohjus, joka kykenee läpäisemään maanpinnan kilometrin syvyyteen, niin kuin teki se ohjus New Mexicossa joka ei tehnyt minkäänlaista toiminnallista vahinkoa.

- AVARUUSOLENNOT – näitä oli papereissa mainittu neljää tyyppiä:

- SUURINENÄINEN HARMAA jonka kanssa ihmisillä on sopimus
- Abduktiotapauksissa raportoitu HARMAA, joka työskentelee suurinenäiselle harmaalle
- Blondi ihmisen näköinen olento, jota kuvataan termillä POHJOISMAINEN
- Punatukkainen ihminen, jota kutsutaan nimillä ORANSSI


- EBE (Extraterrestrial Biological Entity, Maan ulkopuolinen biologinen olento) – on nimi joka on annettu elävälle haltuun saadulle avaruusolennolle, joka kerättiin talteen vuoden 1947 Roswellin törmäyksestä. Olento kuoli vankeudessa.


- KRLL tai KRLLL – oli panttivanki joka jäi tänne ensimmäisen Holloman-laskeutumisen jälkeen lupaukseksi siitä, että avaruusolennot pitäisivät oman puoliskonsa sopimuksesta, joka saatiin aikaan tapaamisessa. KRLL tuli sairaaksi ja hänestä piti huolta tohtori G. Mendoza, josta tuli asiantuntija avaruusolentojen biologiassa ja lääketieteessä. KRLL kuoli myöhemmin.

USKONTO – Avaruusolennot väittävät luoneensa Homo sapiensin hybridisaatiolla. Paperit sanoivat, että RH negatiivinen veri on tästä todisteena. He lisäksi väittivät, että he ovat luoneet kaikki suuret uskonnot. He näyttivät hologrammia Kristuksen ristiinnaulitsemisesta, jonka valtio filmasi. He väittivät, että he olivat luoneet Jeesuksen.

- AVARUUSOLENTOJEN TUKIKOHDAT – ovat olemassa Utahin, Coloradon, Nevadan ja New Mexicon alueilla. Kuusi tukikohtaa kuvattiin vuoden 1972 papereissa, jotka kaikki sijaitsivat alkuperäiskansojen reservaateissa ja neljän osavaltion alueilla.

- HALTUUN SAADUT ALUKSET – Dokumentit kertovat, että monia aluksia on saatu haltuun. Aikaisimmat ovat Roswellista, Teksasista, Meksikosta ja muualta.


UFO, Alien


- ABDUKTIOT – niitä tapahtui paljon ennen vuotta 1972. Dokumentit kertoivat, että ihmiset ja eläimet joutuivat abduktoiduiksi tai silvotuiksi. Monet katosivat jälkiä jättämättä. Heistä otettiin sperma- ja munasolunäytteitä, kudosnäytteitä, heille tehtiin kirurgisia operaatioita, asennettiin implantteja näköhermon viereen aivoihin ja kaikki yritykset poistaa tämä implantti johtivat potilaan kuolemaan. Dokumentit arvioivat, että yhdellä ihmisellä 40:sta on implantti. Implantin sanottiin antavan avaruusolennolle täysi kontrolli ihmisestä.

- MURHA – Dokumenttien mukaan monet armeijan ja valtion työntekijät ovat tulleet murhatuiksi sen jälkeen kun he ovat yrittäneet paljastaa salaisuuden.

William Cooper tuki näitä väitteitä kunnes Apachen piirikunnan sheriffi tappoi hänet ratsiassa hänen kotiinsa Eagarissa, Arizonassa marraskuun 5. päivänä 2001.



Hän tuki totuuden etsintää ja maksoi tästä täyden hinnan.

Hän sanoi:

Meille on opetettu valheita. Todellisuus ei ole ollenkaan sitä mitä me havaitsemme. Me emme voi selvitä enää roikkumalla menneisyyden valheissa. Todellisuus tulee nähdä hinnalla millä hyvänsä jos me aiomme olla osa tulevaisuutta. Totuuden tulee tulla esiin kaikissa tilanteissa, huolimatta siitä ketä se satuttaa tai auttaa, jos me aiomme jatkaa eloa tällä planeetalla.

Lähde:
Eksopolitiikka.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39