5 Verkkosivua jotka auttavat sinua todellisuuden menettämisessä
          

1.11.2020

5 Verkkosivua jotka auttavat sinua todellisuuden menettämisessäSinulla saattaa olla useita syitä sille, että haluat menettää tajusi todellisuudesta ja elää toisenlaisessa maailmassa, kun oikeasti elät. Tähän tarkoitukseen ihmiskunta on vuosituhansien ajan kehittänyt erilaisia tapoja ja välineitä, joiden avulla voit tämän unelmasi toteuttaa. Tällaisia tapoja/välineitä ovat usein esimerkiksi kirjat, elokuvat, sarjat, videopelit tai musiikki. On kuitenkin myös yksi vähemmän tunnettu tapa menettää todellisuus ja aloittaa elämä uudenlaisessa utopiassa, josta olet aina unelmoinut: verkkosivut ja niiden antama sisältö, jonka on laajempaa kuin koskaan ihmiskunnan historian aikana ja josta esi-isämme ovat vain voineet unelmoida.Crunchyroll


Crunchyroll on Yhdysvaltalainen vuonna 2006 perustettu verkkosivusto, joka sisältää suuren määrän japanilaista animea ja siihen liittyvää sisältöä. Anime on täydellinen tapa unohtaa todellisuus ja nauttia fiktionaalisten maailmoiden tuottamasta luovuudesta ja ikimuistoisista tarinoista. Crunchyroll on tälle täydellinen paikka, sillä se sisältää suuren määrän animea ja mangaa erilaisista genreistä, kuten fantasia, Scifi, mysteerit, sekä romanssi. Uppoamalla näihin japanilaisiin mestariteoksiin pystyt unohtamaan tylsän todellisuuden joka ympäröi kaikkia ihmisiä. Crunchyrollin anime on laadukasta ja valikoimaa löytyy suuresti ja useita kausia löytyy sivustolta. Sivustoa on mahdollista käyttää ilmaiseksi, mutta jos haluat maksamisen tuottamia etuja, kannattaa sinun ottaa Crunchyrollin maksettu sopimus, jotta voisit upota parhaisiin animoituihin tarinoihin entistäkin syvällisemmin, jotta voit unohtaa todellisuuden. Tämä suosittu palvelu löytyy sen verkkosivustolta.


Netflix


Netflix on kaikista suoratoistopalveluista varmasti tunnetuin ja suosituin, ainakin länsimaissa. Tältä sivustolta ja sen sovelluksesta löydät suuren määrän maailman parhaita sarjoja, elokuvia sekä animea. Sarjoja löytyy lähes kaikista mahdollisista genreistä, kuten löytyy myös elokuvia ja animea. Tämän fiktion avulla pystyt helposti unohtamaan todellisuuden ja sen tylsyyden. Kaikesta tästä pääset nauttimaan hyvinkin halvalla kuukausimaksulla, joka antaa sinulle oikeuden nauttia koko Netflixin laajasta kirjastosta materiaalia, joka tekee elämästäsi mielenkiintoisempaa. Netflixiin lisätään myös jatkuvasti uutta materiaalia, jotta et koskaan kyllästy palvelun tuottamaan kirjastoon. Uutta materiaalia ja ihania kokemuksia löytyy myös nettikasinosta, josta löydät parhaat kolikkopelit. Klikkaa tästä lukeaksesi enemmän.


Disney+


Disney+ on Disneyn kehittämä, verrattain uusi suoratoistopalvelu. Sieltä voit löytää suuren määrän Disneyn klassikoita ja kaikenlaisia sarjoja, animaatiosarjoja, sekä elokuvia. Palvelusta löydät esimerkiksi Marvelin uusia sarjoja, jotka ovat kriitikoiden rakastamia, sekä tarinoita Star Wars-universumista ja uuden The Mandalorian sarjan. Kaiken tämän avulla pystyt unohtamaan todellisuuden ja elämään maailmassa, joka on mielenkiintoisempi kuin omamme.


ReadAnyBook.com


ReadAnyBook.com on englanninkielinen sivusto, joka tarjoaa mahdollisuuden lukea kaikenlaisia erilaisia kirjoja ilmaiseksi, verkkoselaimessasi. Voit lukea ihmiskunnan parhaimpia teoksia pelkästään verkkoselaimesi avulla, maksamatta senttiäkään. Tämä on hieno ja helppo tapa paeta tylsää todellisuutta ja lukea jotain joka saa meidät ajattelemaan elämäämme syvällisemmin. Lue kirjoja ReadAnyBookin verkkosivulla.


Spotify


Spotify on kaikkien tuntema suoratoistopalvelu, jossa voit kuunnella niin paljon musiikkia, kuin haluat. Musiikkia on tarjolla kaikenlaisista genreistä, erilaisilta artisteilta ja kaikenlaisille kuuntelijoille. Pienellä kuukausimaksulla pääset nauttimaan valtavasta kokoelmasta musiikkia, jonka avulla voit varmasti paeta tylsää todellisuuttamme toisenlaisiin musiikillisiin maailmoihin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39