Musta pallon muotoinen UFO Kaliforniassa
          

22.7.2020

Musta pallon muotoinen UFO Kaliforniassa



MUFON, 目撃、エイリアン, UFO, UFOs, sighting, sightings, alien, aliens, ET, ancient, archaeology, astrobiology, nobel vreemdelinge

Havaintopäivämäärä: helmikuu 1, 2020
Havaintopaikka: Porterville, kalifornia, USA

Tässä on kaksi huikeaa videota mustasta pallo-UFOsta leijailemassa Kalifornian Portervillessa. Videot on kuvattu 22 minuutin päässä toisistaan. Kuvaaja käveli alueelle ja tajusi että jokin leijailee naapurustossa, mutta mitään narua tai vastaavaa ilmassapitämiskeinoa ei näkynyt. Otin kuvakaappauksen (alla) ja suurensin sitä jotta yksityiskohdat näkyvät paremmin. Kappaleen pinta ei ole pimeä, vaan auringonkaltainen ja aaltoileva. Se muistuttaa minua UFOsta, joka näkyi Jerusalemin Temppelivuorella. Laitan videon alle vertailun vuoksi. Ihan kuin tämä UFO olisi kiinnostunut jostain henkilöstä taloissa... hänen täytyy olla tärkeä että avaruusolennot huomaatavat.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo: 22 minuuttia ensimmäisen videon jälkeen kävelin lähemmäs lähiötä ja koitin saada paremman kuvan siitä mikä se oli. Kappale leijaili kotien yllä ja liikkui pariin otteeseen, mutta pysyi ilmassa tiettyjen talojen yllä. Luulin sen olevan sääpallo aluksi, mutta mitään kiinnikkeitä ei näkynyt eikä se liikkunut tuulen mukana, niinkuin narussa oleva pallo tekisi. Miksi sääpallo tai mainospallo muutenkaan leijailisi asuinalueella? Minulla ei ole ideaa siitä se on.






Lähde:
Eksopolitiikka.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39