Blue Bell Hill
          

4.7.2017

Blue Bell HillBlue Bell Hill

Blue Bell Hill on North Downsiin kuuluva kukkula ja samanniminen kylä Kentin kreivikunnassa kaakkois-Englannissa. Se sijaitsee Maidstonen ja Rochesterin välissä. High Speed 1 -rata kulkee tunnelissa Blue Bell Hillin ali. Kukkulan huippu on 160 metrin korkeudella merenpinnasta.

Blue Bell Hillin lounainen rinne on Site of Special Scientific Interest sillä kasvavien harvinaisten kasvilajien vuoksi. Kukkulalla on myös kivikautisia arkeologisia kohteita. 1700- ja 1800-luvuilla kukkulasta louhittiin liitukiveä.

Useat henkilöt ovat kertoneet nähneensä Blue Bell Hillillä aaveen. Tapauksen kokeneet kertovat tapahtumien edenneen yleensä seuraavasti: Kun he ovat olleet ajamassa autolla kukkulan ohi, on tienvarressa ollut nuori tyttö liftaamassa. Kun auto on pysäytetty, tyttö on pyytänyt kyytiä läheiseen Maidstonen kylään, jossa hänen on määrä mennä naimisiin seuraavana päivänä. Ennen kylää naisen on kuitenkin huomattu kadonneen auton kyydistä (samalla kun auto on liikkunut). Tytön ilmoittamassa osoitteessa asuu aviopari, jonka tytär kuoli liikenneonnettomuudessa 19. marraskuuta 1965, päivää ennen omia häitään. Vuonna 1994 kaikkiaan neljä autoilijaa kertoi ottaneensa tytön kyytiin samaiselta paikalta. Kaikki tunnistivat tytön, kun heille näytettiin vuonna 1965 kuolleen tytön kuvaa. Katoavasta liftarista kertovia tarinoita tunnetaan eri puolilta maailmaa.

Lähteet:
Blue Bell Hill - Wikipedia
Tieteen kuvalehti 14/1998

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39