Video: 11B-X-1371
          

15.2.2017

Video: 11B-X-137111B-X-1371 video plague doctor
Kuva videosta

11B-X-1371


11B-X-1371 on video, joka ilmestyi vuoden 2015 alkupuolella. Kyseisen videon alkuperä on tuntematon. Mustavalkoisella videolla ruttolääkäriksi pukeutunut henkilö seisoskelee ja kävelee puolalaisessa Zofiówkan sanatorio-nimisessä hylätyssä parantolassa. Parker Wright niminen käyttäjä latasi videon Youtubeen. Parkerin henkilöllisyys on täysi mysteeri.

Videota on epäilty rekrytointitritykseksi jolla yritetään saada värvättyä terroristeja. Tähän tulokseen on päädytty monien johtolankojen jälkeen. 11B-X-1371 videota on kutsuttu myös nimellä "creepy puzzle" eli suomeksi "kammottava arvoitus". Videolla esiintyy piiloviestejä kuten "red lips like tenth", joka anagrammina muodostaa lauseen "kill the president".

Myöhemmin video sai jatkoa kun Parker latasi Youtubeen videon nimeltä 11B 3 1369. Epäilykset siitä että nimenomaan Parker Wright oli videoiden takana vahvistuivat kun Twitterissä Wright lähetteli jatkuvasti viestejä joissa oli viittauksia videoon 11B-X-1371. Uuden videon ilmestyminen sai monet etsimään vastausta siihen kuka latasi mysteerivideot YouTubeen. Loppujen lopuksi saatiin vahvistettua että nimenomaan Parker Wright oli videoiden takana. Myös videolla esiintyvän ruttolääkärin asuun pukeutuneen henkilön henkilöllisyyttä on yritetty saada selville. Mysteerin ratkojat menivät mm. eBay-verkkokauppaan etsimään ruttolääkärin maskeja, mutta kaikki olivat aivan erinäköisiä.
Lähteet:
11B-X-1371

Seuraa blogia - Bloglovin

1 kommentti:

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39