10 Parasta fantasiapeliä joita sinun pitäisi kokeilla
          

11.11.2020

10 Parasta fantasiapeliä joita sinun pitäisi kokeillaPelimaailma on täynnä kaikenlaisia erilaisia fantasiapelejä, jotka luovat mahtavia kokemuksia ja sisältävät mahtavia tarinoita jotka varmasti muistat vielä jopa vuosia pelin pelaamisen jälkeen. Toiset ovat totta kai parempia, kuin toiset myös fantasiapelien suhteen, mutta parhaimpiin fantasiapelisarjoihin kuuluvat tällä hetkellä esimerkiksi puolalaisen CD Projekt Redin The Witcher-sarja, sekä Bethesda Game Studiosin The Elder Scrolls-sarja.The Witcher 3: Wild Hunt


Tämä CD Projekt Redin vuonna 2015 julkaisema fantasiapeli on yksi parhaista, jonka voit löytää. Pelissä seuraat päähenkilöä nimeltä Geralt of Rivia, joka elää slavooniseen mytologiaan perustuvssa fantasiamaailmassa. Pelissä voit suorittaa erilaisia tehtäviä ja kerätä kultaa. Pelin grafiikat ovat myös edelleen jopa vuonna 2021 hyvinkin laadukkaat.


The Elder Scrolls V: Skyrim


Tämä vuonna 2011 julkaistu fantasiapeli on The Elder Scrolls-sarjan klassikko. Pelissä seuraat päähenkilöä Dragonborn, jonka tehtävä on viimein voittaa maailmansyöjä Alduin. Pelissä suoritat enimmäkseen erilaisia tehtäviä ja kehität hahmosi taitoja erilaisissa asioissa. Erilaista hauskanpitoa pelien muodossa löytyy myös sivustolta, josta löydät parhaat uhkapeli-valikoimat.


The Legend of Zelda: Breath of The Wild


The Legend of Zelda on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista fantasiapelisarjoista ja sarjan Breath of The Wild-peli ei tässä asiassa ole poikkeus. Tämä vuonna 2017 julkaistu peli sisältää suuren määrän kiinnostavaa materiaalia ja tehtäviä, jotka tekevät tästä pelistä yhden sarjan parhaimmista. Lue lisää Zeldasta sen verkkosivuilla.


Dark Souls


Dark Souls on vuonna 2011 julkaistu Bandai Namcon kehittämä fantasiapeli, joka sijoittuu Lordranin fiktionaaliseen kuningaskuntaan. Peliä on usein kehuttu yhdeksi historian parhaista videopeleistä, esimerkiksi sen taso-suunnittelun ja taistelumekaniikkojen vuoksi. Peli sijoittuu avoimeen maailmaan, jossa voit hahmosi kanssa liikkua täysin vapaasti, ilman esteitä.


Dragon Age: Origins


Dragon Age: Origins on Dragon Age-sarjan alkuperäinen, vuonna 2009 julkaistu fantasiapeli. Pelin kehittivät studiot BioWare, sekä Electronic Arts. Peli sijoittuu Fereldenin fiktionaaliseen valtakuntaan, jossa pelaaja voi valita hahmolleen erilaisia rooleja, kuten “warrior”, “mage” sekä “rogue”. Peliä on kehuttu suuresti esimerkiksi sen hyvin kirjoitetun ja toteutetun tarinan takia, sekä sen musiikin vuoksi. 


The Elder Scrolls III: Morrowind


The Elder Scrolls III: Morrowind on vuonna 2002 julkaistu Elder Scrolls-sarjan videopeli, joka on sarjan kolmas jatko-osa. Jos pidät vanhemmista videopeleistä, tämä voi sopia sinulle täydellisesti, sillä pelin tarina sekä ympäristö ovat suuresti kehuttuja, tehden tästä pelistä yhden klassisimmista ja parhaista fantasiapeleistä jopa vuonna 2021. 


Warcraft III: Reign of Chaos


Tämä tunnetun ja arvostetun Warcraft-sarjan kolmas fantasiapeli on julkaistu vuonna 2002, mutta sisältää tänäkin päivänä ainakin mielenkiintoisen tarinan ja pelimekaniikat. 


Outward


Outward on vuonna 2019 julkaistu fantasiapeli, joka seuraa aatelittoman selviytymistä ja elämää raa’assa maailmassa. Peli keskittyy suuresti pelaajan selvitymiseen eikä kuvaa pelin päähenkilöä minkäänlaisena sankarina, toisin kuin useimmissa muissa fantasiapeleissä. Tämä on suurin tapa millä Outward eroaa muista peleistä markkinoilla. Lue lisää Outwardista Steamissa.


Genshin Impact


Genshin Impact on verrattain uusi miHoYo:n vuonna 2020 julkaisema fantasiapeli. Peli on ilmainen ja sijoittuu fantasiamaailmaan, jossa voit ohjata useita erilaisia animehahmoja muistuttavia hahmoja. Grafiikat ovat yhdet parhaimmista fantasiapelien markkinoilla.


Pillars of Eternity


Pillars of Eternity on Obsidian Entertainmentin vuonna 2015 julkaisema fantasiapeli. Kriitikot ovat kehuneet peliä esimerkiksi sen mielenkiintoisen maailman ja tarinan vuoksi.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39