NASAn Mars kuvissa naishahmo
          

14.11.2019

NASAn Mars kuvissa naishahmo




Mars kuvissa outoja kasvoja ja hahmoja


Tämä Marsista otettu Nasan kuva on herättänyt hämmennystä jo aiemminkin netissä. 11 vuotta sitten space.com uutisoi hahmosta marssissa: Linkki sekä theregister.co.uk julkaisema artikkeli Linkki 2.

Eksopolitiikan suomennos osasta videota:

Noin 9 vuotta sitten raportoin suuresta määrästa avaruusolentojen artifakteja eräässä valokuvassa, jossa oli mm. naisen, miehen ja lapsen patsaat mäessä. Sitten NASA poisti yhden valokuvista, mutta löysin samanlaisen, vähän tummemman kuvan vuosia tämän jälkeen.

Naisen patsaalla on erittäin yksityiskohtainen vihreä kaapu, jonka taitokset ovat näkyvissä. Hänellä on pitkä olkapäille asti ulottuva tukka, ohut vyötärö ja kaavun hiha peittää toisen käden ranteeseen asti, jossa hänen kätensä väri muuttuu punertavaksi. Hänen muotonsa epäilemättä on ihmisnaaraan. Alempana makaa mies hänen edessään, ja hänellä on myös vihreät asusteet. Hänen hiukseton päänsä on punertava. Pieni lapsi heidän edessään on vähemmän selvä. Hän istuu, jalat eteenpäin ja kädet takanaan.

Tämä Marsissa oleva nainen on kirjaimellisesti Marsin Mona Lisa. Hän on monin tavoin virheetön, ja kuitenkin tämäkään todiste ei riitä vakuuttamaan kaikkia. Se on minulle selvää, että mikään valokuva, olipa se miten tarkka tahansa... saa aikaan paljastusta. Joten todellinen kysymys on: mikä sitten saa paljastuksen aikaan?

- Scott C. Waring



Lähde:
Eksopolitiikka.fi
ET Data Basez

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39