RAEL -yhteisö ja Elohimin sanoma
          

6.4.2017

RAEL -yhteisö ja Elohimin sanoma
Vuonna 1973 näki toimittaja Claude Vorilhon ollessaan (oman kertomansa mukaan) Puy de Lassolan kraaterissa lähellä Clermont-Ferrandia keski-Ranskassa, metallinhohtoisen, halkaisijaltaan n. 7 metrisen aluksen laskeutuvan alas taivaalta. Se muistutti muodoltaan litistynyttä soittokelloa ja sen teknologia vaikutti olevan maapallolla tuntematonta. Ällistyneenä hän näki sen pysähtyvän lähelleen. Sitten siitä aukeni ovi ja pienikokoista ihmistä (n.120 cm) muistuttava olento lähestyi häntä.

Vorilhon halusi kommunikoida olennon kanssa ja kysyi tältä ranskaksi: "Mistä tulet?" Hän kuuli olennon vastaavan (sujuvalla ranskalla?): "Hyvin kaukaa, toiselta planeetalta...Olen tullut tapaamaan sinua, Claude Vorilhon .... Minulla on sinulle paljon kerrottavaa ja olen valinnut sinut suorittamaan vaikeaa tehtävää ... Sinä tulet levittämään antamaani tietoa, ja ihmisten suhtautumisesta riippuu, tulemmeko näyttäytymään heille. " Olento pyysi Vorilhonia tulemaan alukseen, ja kertoi siellä lisää asiastaan. Viestissään tämä humanoidi 'demystifioi ' raamatulliset käsitykset ja väitti antavansa tieteellisen selityksen maapallon elämän ja uskontojen alkuperälle.

Vorilhonin mukaan tämä Elohim -niminen avaruusolento kertoi, että Raamattua on tulkittu aivan väärin. Käsikirjoitusten jäljentäjät eivät muka ole ymmärtäneet alkuperäisten kertomusten ja tekstien 'oikeaa' merkitystä. Vorilhon todistelee heprealaisen elohim -sanan olevan monikkomuoto, ja antaa ymmärtää Raamatun kääntäjien syyllistyneen väärentämiseen kääntämällä sen yksikkömuotoon Jumala. Hänen mukaansa se merkitsee 'ne, jotka tulivat taivaalta'. Tähän teologien hyvin tuntemaan seikkaan tukeutuen hän sitten katsoo voivansa tulkita Raamattua muiltakin osin mielensä mukaan.

Raamatun sanonta "Alussa oli sana" (Joh. 1:1) viittaa hänen mukaansa siihen, että kauan sitten, eräällä kaukaisella planeetalla tiede kehittyi sille asteelle, että elämän luominen oli mahdollista. Erään tiederyhmän tehtäväksi annettiin mennä 'luomaan' elämää muille planeetoille. Koska koetta pidettiin vaarallisena, se suunnattiin maan kaltaisille asumattomille planeetoille. Maasta tuli näin synteettisen elämän koelaboratorio. Jumalan hengen liikkuminen vetten päällä (1 Moos 1-2) tarkoittaa noiden muukalaisten avaruusalusten liikennöintiä aurinkokunnan planeetoilla. "Sana tuli lihaksi" (Joh 1:14) merkitsee alkuaineiden DNA-synteesiä, jonka seurauksena monenlaiset elämänmuodot syntyivät.

"Tehkäämme ihminen kuvaksemme kaltaiseksemme.." (1 Moos. 1:26) Tämän raamatunlauseen kerrotaan kuvaavan sitä, miten tehtiin päätös ihmisen kloonaamiseksi. Jotkut avaruuden sivilisaation tiedemiehet olivat - vastoin hallitusten säädöksiä - tehneet salaisia kokeita ihmisen kaltaisen olennon luomiseksi. Kun kokeet lopulta onnistuivat, ne ensi järkytysten jälkeen kuitenkin hyväksyttiin viralliseen ohjelmaan ja toteutettiin maapallolla. Olemassaolomme olisi siis seurausta noiden vastuuttomien humanoidi-tiedemiesten tekemistä kokeiluista!

Lokakuussa 1975 Vorilhon sai toisen kontaktin Elohimiin. Tämä vei hänet kotiplaneetalleen jossa hänelle annettiin lisää tietoa. Olento käytti hänestä nimeä Rael, jota nimeä Vorilhon on sittemmin käyttänyt itsestään. Miksi juuri Rael oli valittu tähän tehtävään? Syyksi esitettiin ensinnäkin se tavanomainen 'tieto' maapallomme huonosta nykytilanteesta; avaruusväen on pakko sekaantua asioihin, ettei ihmiskunta tuhoaisi itseään. Toiseksi Rael katsottiin geneettisen identifiointikortiston tietojen perusteella ominaisuuksiltaan tehtävään sopivaksi. Elohim antoi ymmärtää itsellään olevan kortiston, johon sisältyi joka ainoan, kaikkina aikoina eläneen ihmisen geneettiset tiedot. Valinta oli siis helppo tehdä! (Herää vain kysymys, millä tekniikalla tuo puhtaasti fyysinen sivilisaatio olisi nuo tiedot kerännyt valovuosien etäisyydeltä?)

Elohimin opetuksen mukaan ihmisellä ei ole sielua. Rael- järjestö ilmoittaakin olevansa ateistinen, koska sen tavoitteena on demystifioida uskontojen 'väärät' tulkinnat. Sen mukaan ei siis ole Jumalaakaan. Ikuiseen elämään pyritään kloonauksen avulla. Uskotaan, että kun menetelmät ovat tarpeeksi kehittyneet, voidaan ihmisen identiteetti tallentaa ja siirtää kloonattuun alkioon. Yksilön tietoisuus voisi näin elää ikuisesti. Todisteitakin väitteille luonnollisesti esitetään. Niitä nähdään niin vanhoissa myyteissä kuin ufoilmiöissäkin. Muinaiset myyttiset jumalat olisivat siten itse asiassa avaruusolentoja; tietämättömät ja taikauskoiset ihmiset vain tulkitsivat heidät väärin. Heidän vierailujensa jälkiä nähdään eri maanosien vanhoissa kulttuureissa ja traditioissa ja tietysti Raamatussa. (esim. kertomuksessa jumalien poikien yhtymisestä ihmisten tyttäriin, Hesekielin näyissä, Siinain vuoren tapahtumissa, Elian nousussa tuulispäässä taivaaseen ym.) Jopa Koraanissa ja taolaisissa kirjoituksissa nähdään viitteitä avaruusolentojen vierailuista. Ufo-ilmiöillä väitetään olevan jo 150 miljoonaa silminnäkijää eri puolilla maailmaa. Myös viljapeltokuvioiden uskotaan todistavan maanulkoisten sivilisaatioiden olemassaolosta.

Tässä 'Elohimin' sanomassa ei ole mitään uutta. Samoja asioita on erilaisten esoteeristen piirien ja ufojen maanulkoiseen alkuperään uskovien taholta esitetty jo vuosikymmeniä (mm. Erich von Däniken). Toisaalta se on jälleen yksi esimerkki 'kosmisen sanoman' ristiriitaisuudesta. 'Galaktisen Liiton' monet profeetat ja esim. ruotsalainen meedio Anna Berg (kymmenien muiden lisäksi) uskovat saavansa sanomia jopa itseltään Jeesukselta ja kertovat jälleensyntymän tai sielunvaelluksen olevan tosiasia. Urantia -ilmoituksen (ja mm. meedio Johanna Bromanin) mukaan taas jälleensyntymä on taikauskoa ja tämä 'Elohimin' uusi viesti kertoo, ettei ihmisellä ole edes sielua, joka voisi jälleensyntyä. Toisaalta se jättää vastaamatta kysymykseen, miten tuo meidät luonut sivilisaatio itse olisi saanut alkunsa.

Rael-liikkeeseen väitetään kuuluvan n. 25 000 jäsentä. Eräs sen 'piispoista', tri Brigitte Boisselier johtaa yhteisön perustamaa Clonaid - yhtiötä, jonka tarkoituksena on jatkaa avaruusolentojen aloittamaa ihmisten kloonaamista ja saada sen avulla ihmisille periaatteessa ikuinen elämä. Yhtiö väittää kloonivauvoja jo syntyneen, mutta tiedoitusvälineissä ilmoitukseen on suhtauduttu kriittisesti ja varoitettu siihen liittyvistä riskeistä.

Lähteet:
netikka.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39