Mystinen ilma-alus Valkoisen Talon yllä
          

10.2.2020

Mystinen ilma-alus Valkoisen Talon yllä




Mystinen ilma-alus, jota nyt pidetään UFOna, sai aikaan Valkoisen Talon sulkemisen kun turvallisuusvastaavat kiirehtivät identifioimaan olisiko alus mahdollisesti uhka.

Fox News:in mukaan UFOn havaitsi aamulla pääkaupungin turvallisuushenkilöstö sen laukaistessa ilmahälytyksen Valkoisen Talon yllä, mikä sai salaisen palvelun käynnistämään hätäprosessin sen varalta että ”UFO” aiheuttaisi USA:lle vaaratilanteen.

Turvahenkilöstö Valkoisessa Talossa varoitti myös ihmisiä pysymään alueelta poissa kun he selvittävät mikä lentävä esine olisi voinut olla ja jotta vältetään katastrofi kaiken varalta.

“Me emme tiedä mikä hitto se oli” eräs turvallisuushenkilö kertoi Foxille.

Viranomaisen mukaan hälytyksen on voinut laukaista myös linnut, drone tai jonkin sortin “sääilmiö.”

Se mikä on omituista on, että turvaviranomaiset saivat erilaista infoa siitä mikä alueen päällä leijaili. Sekavat raportit sanovat kappaleen “leijailleen” kun taas jotkut kuvasivat kappaleen liikkuvan tietyllä nopeudella.

Foxin Chad Pergram twiittasi “Foxille kerrottiin, että turvallisuusviranomaiset saivat eroavia tietoja aluksen sijainnista ja nopeudesta, mikä oli turvallisuusriski Washingtonissa tänään. Viranomaiset kuulivat sen ’leijailevan’ ja heille annettiin sen liikenopeus ’solmuissa’. Mutta he eivät siltikään tiedä mikä se oli.”



Tilanne eskaloitiin oranssille “Air Con Orange”-tasolle, mikä annetaan vain jos epäilyttävä alus havaitaan epämiellyttävän lähellä Valkoista Taloa. Kuitenkin Air Con Orange tulisi olla vain hetken aikaa jotta turvallisuushenkilöstö voi määrittää tilanteen vakavuuden ja jatkotoimenpiteet. Valkoisessa Talossa olleita kehoitettiin poistumaan mutta heidän sallittiin tulla takaisin puolen tunnin päästä.

Raporttiin perustuen alus oli yksinkertaisesti jotain joka sai ristiriitaisia signaaleja sen tullessa kielletylle alueelle. Vastauksena tähän turvallisuushenkilöstö lähetti hävittäjiä paikalle.

Lähde:
Eksopolitiikka.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39