Nostradamus - 5 mielenkiintoista ennustusta
          

7.1.2020

Nostradamus - 5 mielenkiintoista ennustusta



Nostradamus

Nostradamus kiehtoo edelleen yli neljäsataa vuotta kuolemansa jälkeen. Ranskalaislääkäri on joidenkuiden mielestä ennustanut kuninkaan kuoleman, Hitlerin hyökkäyksen Puolaan ja terrori-iskut World Trade Centeriin.

Nostradamus kuoli jo vuonna 1567, mutta hänen ”Profetiat”-teostaan on sen jälkeen luettu ja tulkittu yhä uudelleen kriisiaikoina ja katastrofien sattuessa. Erityisesti seuraavat ennustukset ovat tunnettuja:


Lontoon palo 1666


”Lontoo vaatii oikeamielisten verta / tulipallot polttavat / vanha katedraali romahtaa”, kirjoitti Nostradamus säkeessä 51. Ennustusta pidettiin todisteena hänen näkijän kyvyistään Lontoon – ja St. Paulin katedraalin – palaessa vuonna 1666.


Vapaudenpatsas rakennetaan 1886


”Suurten alusten vasta valittu suojelija / näkee kirkkaan liekin loistavan / se valaisee lampun lailla suuren alueen.” Runon on uskottu lupaavan loistavaa tulevaisuutta Yhdysvalloille, jossa Vapaudenpatsaan soihtu palaa New Yorkin yllä.


Hitlerin hyökkäys Puolaan 1939


”Vapaus on mennyttä / Tumma ja tuima roisto sen riistää /Kun sillat avataan / Venetsia on kauhistuva Histerin teoista.” Todellisuudessa Hister oli Tonavan latinankielinen nimi.


Maailmanloppu 1999


Maailmanloppua on enteilty runosta, jossa mainitaan tarkka vuosiluku: ”Vuosi 1999, seitsemäs kuukausi /Taivaasta saapuu kauhun kuningas /Ja palauttaa henkiin suuren mongolien kuninkaan / Ennen ja jälkeen Mars on menestyvä.”


Terrori-iskut 11. syyskuuta 2001


”Taivas on liekehtivä 45 asteen vaiheilla /Tuli lähestyy suurta kaupunkia / Liekit leimahtavat ja leviävät heti.” Runosta on löydetty viittaus New Yorkin sijaintiin 45. leveysasteella tai toisen pilvenpiirtäjään osuneen lentokoneen törmäyskulmaan.


Onnettomuuksia vuoteen 3797 asti


Jos uskoo synkkiin ennustuksiin, ihmiskunnalla ei tule olemaan helppoa, sillä Nostradamus on luvannut kryptisin sanankääntein kriisejä ja katastrofeja aina vuoteen 3797.

Itse Nostradamus eli vaihtelevaa elämää. Hän syntyi ruton aikaisessa Euroopassa, opiskeli lääkäriksi ja päätti uransa menestyksekkäänä hoviastrologina Ranskassa.

Lähde:
Historianet.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39