Alex Jones Endgame -dokumentti suomeksi
          

11.10.2017

Alex Jones Endgame -dokumentti suomeksi



Alex Jones

Lainaus videon kuvauksesta:

Uutta Maailman Järjestystä varten, maailmanhallitus on vasta alkua. Heti kun se on paikoillaan he voivat käynnistää suunnitelmansa tuhota 80% maailman väestöstä, joka taas mahdollistaa Eliitin elää ikuisesti kehittyneen teknologian avulla. Ensimmäistä kertaa, kampanjoiva elokuvantekijä ALEX JONES paljastaa heidän salaiset suunnitelmansa ihmiskunnan tuhoamiseksi: Operaatio ENDGAME.

Jones käy läpi historiaa Globaalin Eliitin verisestä valtaannoususta ja paljastaa, miten he ovat rahoittaneet diktaattoreita ja verisiä sotia – luomalla järjestyksen kaaoksesta tasoittaakseen tietä ensimmäiselle todelliselle maailmanvallalle. Katso kun Jones ja hänen tiiminsä seuraa vaikeasti tavoitettavaa Bilderberg-ryhmää Ottawaan ja Istanbuliin dokumentoidakseen heidän salaisia kokouksiaan, jotta voit todistaa maailman kärkimiesten määrittämässä maailman agendaa ja yllyttävän 3. maailmansotaan. Tulet tietämään Pohjois-Amerikan liikenteenohjausverkon muodostamisesta, joka päättää Yhdysvaltain suvereniteetin lopullisesti. Huomaat kuinka pseudo-tieteeseen kuuluvan eugeniikan harjoittajat ovat ottaneet kontrolliinsa hallitukset maailmanlaajuisesti keinoksi suorittaa depopulaatio (väestönvähennys). Katso Yhdysvaltojen tulevan romahduksen edistymistä ja Pohjois-Amerikan Unionin muodostumista.

Tämä video on alunperin Alex Jonesin tuottama yli kaksituntinen video ENDGAME, johon on tässä tehty suomenkielinen tekstitys.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39