Hoia Baciua on maailman pelottavin metsä
          

4.5.2020

Hoia Baciua on maailman pelottavin metsä



Hoia Baciua woods

Romanian Transilvaniassa sijaitsevassa Hoia Baciun metsässä on tapahtunut niin paljon outoja asioita, että sitä pidetään Bermudan kolmion kaltaisena alueena.

Lähellä Cluj-Napocan kaupunkia sijaitseva 250 hehtaarin metsä on tunnettu paikkana, jossa tapahtuu yliluonnollisia ja selittämättömiä asioita. Metsän kerrotaan nimetyn miehen mukaan, joka katosi mystisesti 200 lampaan laumansa kanssa.

Osa romanialaisista pitää metsää niin pelottavana, etteivät uskalla mennä sinne ainakaan yöaikaan.

Metsässä liikkuneet ovat kertoneet nähneensä aaveita, valoja ja selittämättömiä näkyjä. 1960–1970-luvuilla alueella raportoitiin ufo-havainnoista. Metsässä otetuissa valokuvissa saattaa näkyä kasvot tai muita kummallisia näkyjä. Vierailijat ovat kertoneet tunteneensa olonsa metsässä ahdistuneeksi kuin joku tarkkailisi heitä ja kokeneet epätavallisia fyysisiä oireita. Elektronisissa laitteet saattavat temppuilla

Metsään on myös kadonnut ihmisiä. Yksi hurjimmista tarinoista kertoo viisivuotiaasta tytöstä, joka ilmestyi jostakin viisi vuotta katoamisensa jälkeen. Tyttö ei ollut ikääntynyt ja hänellä oli samat, puhtaat vaatteet yllään.

Tarinoille pontta antaa metsän puiden aavemainen ulkonäkö. Rungot ovat taipuneet oudosti ja metsässä on puuttomia aukioita, joiden nurmialue on hiiltynyt. Syytä tälle tiedetä.

Lähde:
IL.fi

1 kommentti:

Kommenteissa on moderointi käytössä. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista.

Tietoa

Täysikuu 2022  Pörssikurssit  Tietoa

Otamme vastaan kokemuksia

Onko sinulla oma mielenkiintoinen kokemus jaettavaksi lukijoillemme?

Mikäli sinulta löytyy jännittävä/mielenkiintoinen kokemus, niin lähetä yhteydenottolomakkeella viestiä.

Otamme lomakkeen kautta vastaan myös palautteita
ja juttuvinkkejä.

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 39